products

25mm/S μειωμένος γερανός φορτηγών ταχύτητας υδραυλικός/κινητή δύναμη μηχανών γερανών 37kw εμπορευματοκιβωτίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: M&D
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: BSJD400
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγή τυπικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 3-20days
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Της Σαγκάη υδραυλικός γερανός εμπορευματοκιβωτίων λιμένων πύλη με εκτιμημένη τη 40Ton ικανότητα Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
Ισχύς κινητήρα: 37KW Διάσταση: 5055x2655x6320mm
Εσωτερικό πλάτος σταυροειδώς:: 3275/3380mm Εκτιμημένη ροπή της υδραυλικής μηχανής:: 1010Nm
Max.falling ταχύτητα: 25mm/s Γωνία περιστροφής της στροφής της ρόδας:: 110°
Υψηλό φως:

forklift υλικού χειρισμού

,

ηλεκτρικό forklift αποθηκών εμπορευμάτων

,

25mm/s υδραυλικός γερανός φορτηγών ταχύτητας


Περιγραφή προϊόντων

Της Σαγκάη υδραυλικός γερανός εμπορευματοκιβωτίων λιμένων πύλη με εκτιμημένη τη 40Ton ικανότητα

Περιγραφή προϊόντων

BSJD300-400 ο κινητός γερανός εμπορευματοκιβωτίων σχεδιάζεται για το μικρού και μεσαίου μεγέθους ναυπηγείο εμπορευματοκιβωτίων, συσκευασμένη ΜΜΕ παραγωγή, οι χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες ενός γερανού εμπορευματοκιβωτίων (γη γερανών εμπορευματοκιβωτίων). Οι κύριες λειτουργίες είναι: το εμπορευματοκιβώτιο και το εμπορευματοκιβώτιο ξεφορτώνονται στην ανύψωση των εμπορευματοκιβωτίων επάνω σε επίπεδης βάσης που εφαρμόζεται στο] εργοτάξιο από το επίπεδης βάσης φορτηγό εμπορευματοκιβωτίων, ο χειριστής μπορεί να φορτωθεί στη συνοχή του εμπορευματοκιβωτίου. Συγχρόνως, κάνετε τα εμπορευματοκιβώτια μεταφόρτωσης, μειώνοντας πολύ τα φορτηγά εμπορευματοκιβωτίων αναμονής που φορτώνουν το χρόνο, μπορείτε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα της χρήσης φορτηγών εμπορευματοκιβωτίων 12 έως 15 φορές. Το αυτοκίνητο με τα ντηζελοκίνητα, χαμηλού θορύβου, χαμηλά χαρακτηριστικά δόνησης 490BPG του οχήματος. Σώμα από ένα πλαίσιο χάλυβα, χάλυβας, υδραυλικό σύστημα κίνησης των υδραυλικών μηχανών, των αντλιών εργαλείων, του οδηγώντας κυλίνδρου, του ανυψωτικού κυλίνδρου, της διπλής ενέργειας ισορροπώντας βαλβίδας, των στερεών ροδών περπατήματος και άλλων συστατικών. Ανυψωτικός με μια διάμετρο του κυλίνδρου 180 χιλ., ικανότητα ανύψωσης, συστήματα χαμηλής πίεσης, που ανυψώνουν τη σταθερές, ασφαλείς, αποδοτικές φόρτωση πτώσης και την εκφόρτωση. Κίνηση δύο-ροδών χρήσης, τετράτροχη οδήγηση, η μέγιστη γωνία 110 βαθμών, για να επιτύχει οποιαδήποτε γωνία της μικρής γυρίζοντας ακτίνας οδήγησης και βράσης. Το σύστημα ελέγχου αποτελείται από ένα πλήρες σύνολο σύνθεσης σωμάτων και theoperating μοχλού, εύκαμπτη λειτουργία, απλός και κατάλληλος. Το αυτοκίνητο απαιτεί ένα επίπεδο, μετά από τη σκλήρυνση, καμία χρήση λακκουβών της περιοχής. Κατάλληλο για τις επιχειρήσεις διοικητικών μεριμνών, τις αποβάθρες αποθηκών εμπορευμάτων, το ναυπηγείο εμπορευματοκιβωτίων, το ναυπηγείο εμπορευματοκιβωτίων και άλλες θέσεις, είναι ένας φτηνός, κατάλληλος και πρακτικός ανυψωτικός εξοπλισμός εμπορευματοκιβωτίων.

Προδιαγραφές
Πρότυπος αριθμός BSJD400
συνολικό βάρος Τ 8
εκτιμημένη ικανότητα Κλ 40000
μέγιστη ταχύτητα οδήγησης (χωρίς φορτίο) Km/h 3.5
ελάχιστο πλάτος περασμάτων χιλ. 3200
εκτιμημένη ροπή της υδραυλικής μηχανής NM 1010
max.lifting ταχύτητα χωρίς φορτίο mm/s 35
max.falling ταχύτητα mm/s 25
max.lifting ταχύτητα με το φορτίο mm/s 25
max.falling ταχύτητα mm/s 30
δύναμη μηχανών KW 37
πίεση συστημάτων MPA 16
γωνία περιστροφής της στροφής της ρόδας ° 110
Προδιαγραφές της δομής
L*W*H χιλ. 5055x2655x6320
μέγιστο ύψος της ανύψωσης της ακτίνας χιλ. 4660
χαμηλότερο ύψος της ανύψωσης της ακτίνας χιλ. 2270
Το ελάχιστο έδαφος χιλ. 110
Εκκαθάριση
Διαμήκης διαδρομή χιλ. 2205
σταυροειδώς προχωρημένος χιλ. 3725
εσωτερικό πλάτος σταυροειδώς χιλ. 3275/3380
Διάμετρος σχοινιών καλωδίων χιλ. 28
Μέγεθος ροδών χιλ. 450×180


Πληροφορίες επιχείρησης

Το κοβάλτιο οδικού μηχανικού εξοπλισμού της Σαγκάη M.Touch, ΕΠΕ ασχολείται κυρίως με forklift τα φορτηγά, τα προϊόντα εξοπλισμού υλικού χειρισμού, αποθήκευσης και μεταφορών, ανυψωτικού εξοπλισμού, λιμένων και αποβαθρών, κ.λπ. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει το CE, GS, UL, το ISO 9001 και άλλη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα εργοτάξια οικοδομής, βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, σταθμοί, αποβάθρες, δύναμη, ταχυδρομική, αστική κατασκευή, καλλιεργώντας, και άλλοι τομείς, που περιλαμβάνουν διάφορες βιομηχανίες. Αντιμετωπίζοντας τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η επιχείρηση καθιερώνει τη σφαιρική στρατηγική εμπορικών σημάτων και παράγει την ασφαλέστερη, αξιόπιστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων για σας. η γραμμή ν με την επιχειρησιακή φιλοσοφία «πρωτοποριακός και τολμηρός» και «πραγματικός, αφιερωμένος και καινοτόμος», η επιχείρηση επιμένει στη λήψη της υψηλής και νέας τεχνολογίας ως κύριο παράγοντα, λήψη της ζήτησης στην αγορά ως οδηγό, στοχεύοντας συνεχώς να βελτιώσει το επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο των προϊόντων και να αναπτύξει τα νέα προϊόντα, να κληρονομήσει τις ιστορικές ευθύνες, να ερευνήσει το μέλλον, και να προσπαθήσει για και να διαιωνίσει την ανάπτυξη της εθνικής βιομηχανίας. Ποτέ στάση! Κερδίστε τον κόσμο με την τιμιότητα!

Τα κύρια προϊόντα μας: 1-48T εσωτερικό forklift, ηλεκτρικό forklift εναλλασσόμενου ρεύματος 0.5-12T, forklift LPG 2-7T, 1-2.5T διαβιβάζει forklift, το τρακτέρ 2-10T, τον ηλεκτρικό στοιβαχτή 0.5-2T, το ηλεκτρικό φορτηγό 1-5T, στενής διόδου forklift, το φορτηγό επιλογής, τις διάφορες ανυψωτικές πλατφόρμες, τα διάφορα είδη ζωικών φορτηγών υλικού χειρισμού χεριών, το φορτωτή ροδών 0.8-6T, τον εκσκαφέα, το πηδάλιο εκσακαφέων, την παντόφλα, το μετωπικό γερανό, το γερανό εμπορευματοκιβωτίων, το τρακτέρ αεροσκαφών, το πλυντήριο πατωμάτων, και άλλο σχετικό εξοπλισμό διοικητικών μεριμνών.

.jpg

Συσκευασία & ναυτιλία

Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής

Το πιστοποιητικό μας

01.png

FAQ1

Γιατί μας επιλέξτε;

M&D είναι δεσμευμένο να προσφέρει όχι μόνο τα προϊόντα με υψηλό - ποιότητα και απόδοση και ανταγωνιστική τιμή, αλλά και την έγκαιρη παράδοση και τις περιεκτικές υπηρεσίες 7/24 μεταπώλησης.

Ποια είναι η σειρά προϊόντων του εργοστασίου μας;

M&D είναι μεγάλης κλίμακας κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων ειδικεύεται πρώτιστα στην παροχή των φορτωτών ροδών, forklift των φορτηγών, του αποθηκεύοντας εξοπλισμού, του εξοπλισμού λιμένων και των σχετικών συνδέσεων. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα μεταβλητά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ποια πιστοποιητικά έχετε;

Όλα τα προϊόντα συναντιούνται με το ποιοτικό σύστημα του ISO 9001 και έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό CE. Η έγκριση EPA θα είναι διαθέσιμη εάν είναι απαραίτητο.

Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής μας;

Συνήθως θα διαρκέσει 15 έως 30 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεσή σας. Περίπου τυποποιημένα προϊόντα, έχουμε πάντα στο απόθεμα και μπορούμε να παραδώσουμε αμέσως. Αλλά τα προσαρμοσμένα προϊόντα θα πάρουν περισσότερο χρόνο, ανάλογα με τις απαιτήσεις της διαταγής σας.

Μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία cOem;

M&D μπορεί να παρέχει τα προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, και ο cOem και ο ODM είναι αποδεκτοί.

Ποιους όρους πληρωμής μπορούμε να δεχτούμε;

Κανονικά η κατάθεση 30% απαιτείται εκ των προτέρων, η ισορροπία 70% θα εγκατασταθεί πριν από την αποστολή. Και 100% αμετάκλητο L/C άμεσα με τους όρους που συμφωνήσαμε μπορεί επίσης να γίνει αποδεκτό.

Χρόνος παράδοσης

3-20 ημέρες μετά από να επιβεβαιώσει τη διαταγή, η ημερομηνία παράδοσης λεπτομέρειας πρέπει να αποφασιστεί σύμφωνα με την εποχή παραγωγής και την ποσότητα διαταγής.

Delivery Time.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας
Angela

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615821583337

WhatsApp : +8613671818561