products

Κόκκινο συμπαγές diesel τρακτέρ τετράτροχο Drive σύστημα οδήγησης τρακτέρ υδραυλικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: M&D
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: DQ1104
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 3-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100units/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: 110Hp μίνι συμπαγές αγροτικό τρακτέρ μηχανών diesel με το τετράτροχο Drive Τύπος κίνησης: Gear Drive
ΠΡΟΤΥΠΟ: DQ1104 Δύναμη μηχανών με την εκτιμημένη ταχύτητα: 81kw
Πρότυπο μηχανών: YTO, 4 κύλινδρος, άμεση έγχυση, ευθύγραμμος, μηχανή diesel Βάση Τροχού: 2195mm
Χρώμα: Απαιτήσεις πελατών Με ρόδα: 4WD
Υψηλό φως:

μικρό τρακτέρ diesel

,

μίνι τρακτέρ γεωργίας

,

τετράτροχο τρακτέρ κίνησης κίνησης εργαλείων


Περιγραφή προϊόντων

110Hp μίνι συμπαγές αγροτικό τρακτέρ μηχανών diesel με το τετράτροχο Drive

Τα προϊόντα αυτής της σειράς είναι ένα μέσο και μικρό τρακτέρ κίνησης HP τετράτροχο που συνδέεται άμεσα με τη μηχανή του που χρησιμοποιείται ειδικά στις περιοχές βουνών και τους λασπώδεις δρόμους. Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αποδοτικότητας μετάδοσης, χαμηλός τρέμετε, υψηλή έλξη, υψηλή προσαρμοστικότητα και εύκολη έναρξη. Η διαφορική κλειδαριά τύπων σαγονιών μπορεί να βελτιώσει την πέρασμα-δυνατότητα. Η υδραυλική διεπαφή παραγωγής μπορεί να κάνει την άμεση σύνδεση με το ρυμουλκό απορρίψεων. Αυτό το τρακτέρ σειράς μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη: ενιαίος σκηνικός συμπλέκτης ή δύο επιπέδων συμπλέκτης, (μετατοπίσεις 3+1) ×2 έξι ή (μετατοπίσεις 4+1) ×2 οκτώ όπου η σερνμένος μετατόπιση μπορεί να επιλεχτεί, ένα ή δύο τυποποιημένο PTO αναθ., σταθερό ή ρυθμισμένο βήμα, πίσω αναστολές 0» ή «1» καταλόγων «, μηχανική οδήγηση ή υδραυλική οδήγηση και ούτω καθεξής.

Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά προϊόντων τρακτέρ

1. Αυτό το προϊόν σειράς είναι ένα μέσο και μικρό τρακτέρ HP (2WD και 4WD).

2. Είναι αντιστοιχημένη υψηλής ισχύος μηχανή που έχει τα χαρακτηριστικά της μεγάλης παραγωγής δύναμης, της εύκολης έναρξης, του προηγμένου οικονομικού δείκτη, της αξιόπιστης απόδοσης, χαμηλού θορύβου και καλού περιβαλλοντικού.

3. Διαφορετικές διαμορφώσεις που χορηγούν του πελάτη demends: ενιαίος συμπλέκτης ή δύο επιπέδων συμπλέκτης, (3+1) μετατοπίσεις x2 έξι ή (4+1) μετατόπιση x2 οκτώ στις οποίες να συρθεί.

4. Η όμορφη εμφάνιση του τρακτέρ υιοθετεί διεθνή βελτιώνει.

5. Το υδραυλικό σύστημα οδήγησης είναι εξοπλισμένο για τις γρήγορες και κατάλληλες διαδικασίες. Το σύστημα μετάδοσης αντίκτυπου, η μεγάλη σειρά ταχύτητας και οι λογικές μετατοπίσεις μπορούν να συναντήσουν τους διαφορετικούς στόχους.

6. Είναι εξοπλισμένο με την πλήρως σφραγισμένη διαφορική κλειδαριά φρένων και μετα PTO έτσι μπορεί να συνδεθεί με τα διαφορετικά αγροτικά μέσα εύκολα και να τελειώσει τους διαφορετικούς στόχους τομέων, τους σταθερούς στόχους και τη μεταφορά αποτελεσματικά.

Πρότυπο DQ1104
Τύπος κίνησης 4x4
Μηχανή
Πρότυπο μηχανών YTO, 4 κύλινδρος, άμεση έγχυση, ευθύγραμμος, μηχανή diesel
Ικανότητα της δεξαμενής καυσίμων (L) 150
Εκτιμημένη ταχύτητα (r/min) 2300
Δύναμη μηχανών (KW) 81
Πιό μικρή κατανάλωση καυσίμων (g/kw·χ) ≤242
Μετάδοση
Συμπλέκτης Ξηρός, διπλός-σκηνικός τύπος
PTO ταχύτητα (περιστροφή/λεπτό) 540/1000 ή 760/1000 (προαιρετικός)
Μετατόπιση εργαλείων 8F+8R/16F+8R
Τριών σημείων σύνδεσμος
Κατηγορία σε τρία σημεία σύνδεσης Κατηγορία ΙΙ
Ανυψωτικό capacityat σημείο 610mm (KN) >16
Τεχνική παράμετρος
οδήγηση υδραυλικός
Διάσταση LxWxH χιλ. 4593x2050x2700
Βάση ροδών (χιλ.) 2195
Μπροστινή ρόδα βάσεων διαδρομής (χιλ.) 1610
Οπίσθια ρόδα βάσεων διαδρομής (χιλ.) 1620-2020 (συνηθισμένα 1620)
Η μικρότερη εκκαθάριση (χιλ.) 379
Μπροστινό ελαστικό αυτοκινήτου 11.2-24
Οπίσθιο ελαστικό αυτοκινήτου 16.934/18.430 (προαιρετικός)

Αριθ. ΣΤΟΙΧΕΙΟ
1 Αερόφρενο
2 Safty πλαίσιο του ΟΟΣΑ
3 Θόλος
4 Καμπίνα
5 Θερμός αέρας
6 A/$l*c
7 Διπλή αναγκασμένη ανύψωση
8 Βαλβίδα πολυ-τρόπων (λιμένας τέσσερις)
9 μπροστινό βάρος ισορροπίας
10 οπίσθιο βάρος ισορροπίας
11 Ρόδες ορυζώνα
12 Μετρητής ώρας

Τα ακόλουθα μέρη είναι διαθέσιμα για την επιλογή. Εάν χρειάζεστε άλλα ειδικά μέρη, παρακαλώ συσκεφτείτε με μας εκ των προτέρων.
Βασίζεται στα ανωτέρω το βασικό ύφος, μπορούμε να κάνουμε το προσαρμοσμένο ύφος να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών.

Πληροφορίες επιχείρησης

Το κοβάλτιο οδικού μηχανικού εξοπλισμού της Σαγκάη M.Touch, ΕΠΕ ασχολείται κυρίως με forklift τα φορτηγά, τα προϊόντα εξοπλισμού υλικού χειρισμού, αποθήκευσης και μεταφορών, ανυψωτικού εξοπλισμού, λιμένων και αποβαθρών, κ.λπ. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει το CE, GS, UL, το ISO 9001 και άλλη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα εργοτάξια οικοδομής, βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, σταθμοί, αποβάθρες, δύναμη, ταχυδρομική, αστική κατασκευή, καλλιεργώντας, και άλλοι τομείς, που περιλαμβάνουν διάφορες βιομηχανίες. Αντιμετωπίζοντας τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η επιχείρηση καθιερώνει τη σφαιρική στρατηγική εμπορικών σημάτων και παράγει την ασφαλέστερη, αξιόπιστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων για σας. η γραμμή ν με την επιχειρησιακή φιλοσοφία «πρωτοποριακός και τολμηρός» και «πραγματικός, αφιερωμένος και καινοτόμος», η επιχείρηση επιμένει στη λήψη της υψηλής και νέας τεχνολογίας ως κύριο παράγοντα, λήψη της ζήτησης στην αγορά ως οδηγό, στοχεύοντας συνεχώς να βελτιώσει το επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο των προϊόντων και να αναπτύξει τα νέα προϊόντα, να κληρονομήσει τις ιστορικές ευθύνες, να ερευνήσει το μέλλον, και να προσπαθήσει για και να διαιωνίσει την ανάπτυξη της εθνικής βιομηχανίας. Ποτέ στάση! Κερδίστε τον κόσμο με την τιμιότητα!

Τα κύρια προϊόντα μας: 1-48T εσωτερικό forklift, ηλεκτρικό forklift εναλλασσόμενου ρεύματος 0.5-12T, forklift LPG 2-7T, 1-2.5T διαβιβάζει forklift, το τρακτέρ 2-10T, τον ηλεκτρικό στοιβαχτή 0.5-2T, το ηλεκτρικό φορτηγό 1-5T, στενής διόδου forklift, το φορτηγό επιλογής, τις διάφορες ανυψωτικές πλατφόρμες, τα διάφορα είδη ζωικών φορτηγών υλικού χειρισμού χεριών, το φορτωτή ροδών 0.8-6T, τον εκσκαφέα, το πηδάλιο εκσακαφέων, την παντόφλα, το μετωπικό γερανό, το γερανό εμπορευματοκιβωτίων, το τρακτέρ αεροσκαφών, το πλυντήριο πατωμάτων, και άλλο σχετικό εξοπλισμό διοικητικών μεριμνών.

Οι υπηρεσίες μας

Τίμιος & πιστός: Είναι το ύφος εργασίας και η βάση μας των οποίων μας βοηθά για να ενισχύσει τη μακροπρόθεσμη και εμπιστευμένη αποστολή σχέσης με τους πελάτες, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας.

Ποιότητα: Ακολουθούμε υψηλό - ποιότητα του προϊόντος και της υπηρεσίας. Σοβαρός-απασχολούμαστε και προσεκτικός για οποιουσδήποτε πρόγραμμα και στόχους και δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να είμαστε τέλειοι στην κύρια περιοχή σε αυτήν την βιομηχανία.

Αποδοτικότητα: Η υψηλότερη αποδοτικότητα είναι ο δρόμος της επιβίωσης. Είναι το νικηφορόρο φυλακτό μας με την ενίσχυση της επικοινωνίας και γρήγορα την απάντηση για να επιλύσει τις δυσκολίες και τα προβλήματά σας. Αρνούμαστε όλη την καθυστερώντας και κάνοντας δικαιολογία.

Πελάτες πρώτα: Παρέχουμε την άριστη αποζημίωση, όφελος με το υγιές και άνετο περιβάλλον γραφείων. Όσον αφορά στους πελάτες, είναι το ευτυχές προσωπικό μας που θα δοκιμάσει το καλύτερό τους για να σας φέρει τη μεγάλη εμπειρία υπηρεσιών

Είμαστε εμμένουμε στην επιχειρησιακή έννοια «της πίστης, ποιότητα, αποδοτικότητα», προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματικοί. Έντονα πιστεύουμε ότι υψηλός - το ποιοτικό προϊόν, η λογική τιμή και η πιστή υπηρεσία θα κάνουν εσείς ικανοποιούν.

FAQ1

Γιατί μας επιλέξτε;

M&D είναι δεσμευμένο να προσφέρει όχι μόνο τα προϊόντα με υψηλό - ποιότητα και απόδοση και ανταγωνιστική τιμή, αλλά και την έγκαιρη παράδοση και τις περιεκτικές υπηρεσίες 7/24 μεταπώλησης.

Ποια είναι η σειρά προϊόντων του εργοστασίου μας;

M&D είναι μεγάλης κλίμακας κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων ειδικεύεται πρώτιστα στην παροχή των φορτωτών ροδών, forklift των φορτηγών, του αποθηκεύοντας εξοπλισμού, του εξοπλισμού λιμένων και των σχετικών συνδέσεων. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα μεταβλητά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ποια πιστοποιητικά έχετε;

Όλα τα προϊόντα συναντιούνται με το ποιοτικό σύστημα του ISO 9001 και έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό CE. Η έγκριση EPA θα είναι διαθέσιμη εάν είναι απαραίτητο.

Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής μας;

Συνήθως θα διαρκέσει 15 έως 30 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεσή σας. Περίπου τυποποιημένα προϊόντα, έχουμε πάντα στο απόθεμα και μπορούμε να παραδώσουμε αμέσως. Αλλά τα προσαρμοσμένα προϊόντα θα πάρουν περισσότερο χρόνο, ανάλογα με τις απαιτήσεις της διαταγής σας.

Μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία cOem;

M&D μπορεί να παρέχει τα προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, και ο cOem και ο ODM είναι αποδεκτοί.

Ποιους όρους πληρωμής μπορούμε να δεχτούμε;

Κανονικά η κατάθεση 30% απαιτείται εκ των προτέρων, η ισορροπία 70% θα εγκατασταθεί πριν από την αποστολή. Και 100% αμετάκλητο L/C άμεσα με τους όρους που συμφωνήσαμε μπορεί επίσης να γίνει αποδεκτό.

Χρόνος παράδοσης

3-20 ημέρες μετά από να επιβεβαιώσει τη διαταγή, η ημερομηνία παράδοσης λεπτομέρειας πρέπει να αποφασιστεί σύμφωνα με την εποχή παραγωγής και την ποσότητα διαταγής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Angela

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615821583337

WhatsApp : +8613671818561