products

Forklift diesel κεντρικών πνευματικό ροδών 3T φορτίων 600mm φορτηγό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Μάρκα: M&D
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: RTD30-X35
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3-20Days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500Units/Month
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Forklift diesel RTD30-X35 3Ton φορτηγό με την ανύψωση του ύψους 3000mm Πηγή ισχύος: Μηχανή diesel
Επίγεια εκκαθάριση: 230mm Μέγεθος δικράνων: 1220x125x45mm
Χωρητικότητα φορτίων: 3000KG Ύψος ανελκυστήρων: 3000mm
Πέρα από τις διαστάσεις: 3046x2205x1605mm Κέντρο φορτίων: 600mm
Υψηλό φως:

3T forklift diesel φορτηγό

,

Forklift φορτίων 600mm κεντρικό φορτηγό

,

Ανελκυστήρας 3000mm Forklift diesel φορτηγό


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων

Forklift diesel RTD30-X35 3Ton φορτηγό με την ανύψωση του ύψους 3000mm

Η έκτασή μας forklifts είναι μια σκληρή, συμπαγές forklift με δύο κυλά/σύστημα τετράτροχης κίνησης. Η για πολλές χρήσεις έννοια δεν αναφέρει στην ικανότητα στο forklift φορτηγό στην εργασία σε πολλές διαφορετικές περιοχές με μια μεγάλη απόδοση ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά οι όροι είναι. Μελετήσαμε όλα τα specificaitons των καλύτερων forklifts στον κόσμο, εξειδικευμένα σε όλους τους τραχιούς τύπους εκτάσεων forklifts, που καθορίζουν τα χαρακτηριστικά που κάνει forklifts καλά στο envioment εργασίας.

 

 

1.The τραχύ forklift εκτάσεων που σχεδιάζεται για το υπαίθριο σκληρό περιβάλλον, βελτιωμένο σχέδιο, ομαλές γραμμές, όμορφο apperance, χαμηλό κέντρο βαρύτητας, άριστη σταθερότητα, που εξοπλίζεται με το διπλό φίλτρο αέρα, ισχυρός καθαρισμός αέρα.
2.The forklift ο ιστός είναι ευρύτερο και ισχυρότερο καλύτερο όραμα σχεδίου σταθερότερο και ακίνδυνα. Γωνία κλίσης ιστών ξανθού γερμανικού ζύού με μπροστινό 8° και οπίσθιο 10° κατάλληλα για την εργασία εξωτερικού.
3.Ergonomic σχέδιο, άνετη λειτουργία, όργανο επίδειξης LCD, ηλεκτρονική μετατόπιση, εύκολη λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, χρησιμοποιούμε πολλή που σχεδιάζει, για να κρατήσουμε τη σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα.
κιβώτιο ταχυτήτων ολίσθησης 4.Limited με το ειδικό diffential struture, βαθιές οδηγώντας ρόδες σχεδίων, μεγάλες με από την οδική ρόδα, κατάλληλη για την εργασία εκτάσεων rought.
5.Four το μαξιλάρι τίθεται μεταξύ της υπερυψωμένης φρουράς και του πλαισίου για να κάνει την αναστολή supprt, να αποτελέσει τη δεύτερη απορρόφηση κλονισμού, και το πλήρες κάθισμα αναστολής, να μειώσει αποτελεσματικά την κούραση οδηγών.
6.Standard που εξοπλίζεται με την κάθετη εξάτμιση. Σχεδιασμένη Speical διέξοδος εξάτμισης με τη λειτουργία πτώσης αντι-νερού.

 

Πρότυπο   RTD30-X35
Τύπος δύναμης   Diesel
Εκτιμημένη ικανότητα κλ 3000
Κέντρο φορτίων χιλ. 600
Βάρος υπηρεσιών κλ 4800
Τύπος ελαστικών αυτοκινήτου (μπροστινό οπίσθιο τμήμα)   πνευματική ρόδα
Αριθμός ροδών   2x/2
Μέγεθος τύπων (μπροστινό)   14-17.5-14PR
Μέγεθος τύπων (οπίσθιο τμήμα)   27x10-12-12PR
Μπροστινό βήμα χιλ. 1250
Οπίσθιο βήμα χιλ. 1205
Wheelbase χιλ. 1835
Μπροστινό μέγεθος χιλ. 1220x125x45
Γωνία κλίσης ιστών βαθμός 8/10
Ύψος ανελκυστήρων χιλ. 3000
Χαμηλωμένο ιστός ύψος χιλ. 2205
Ελεύθερο ύψος ανελκυστήρων χιλ. 110
Εκτεταμένο ιστός ύψος χιλ. 4200
Μήκος στο πρόσωπο του δικράνου χιλ. 3046
Γενικό πλάτος χιλ. 1605
Υπερυψωμένο ύψος φρουράς χιλ. 2150
Μπροστινή προεξοχή χιλ. 591
Οπίσθια προεξοχή χιλ. 620
Γυρίζοντας ακτίνα χιλ. 2750
Επίγεια εκκαθάριση χιλ. 230
Ελάχιστος τεμνόμενος διάδρομος χιλ. 2900
Ελάχιστη σωστή γωνία που συσσωρεύει το πλάτος διαδρόμων χιλ. 4500
Ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού km/h 19/20
Ταχύτητα ανύψωσης mm/s 430/500

 

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

 

Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής

 

Χρόνος παράδοσης

 

3-20 ημέρες μετά από να επιβεβαιώσει τη διαταγή, η ημερομηνία παράδοσης λεπτομέρειας πρέπει να αποφασιστεί σύμφωνα με την εποχή παραγωγής και την ποσότητα διαταγής.

 

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

 

Το κοβάλτιο οδικού μηχανικού εξοπλισμού της Σαγκάη M.Touch, ΕΠΕ ασχολείται κυρίως με forklift τα φορτηγά, τα προϊόντα εξοπλισμού υλικού χειρισμού, αποθήκευσης και μεταφορών, ανυψωτικού εξοπλισμού, λιμένων και αποβαθρών, κ.λπ. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει το CE, GS, UL, το ISO 9001 και άλλη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα εργοτάξια οικοδομής, βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, σταθμοί, αποβάθρες, δύναμη, ταχυδρομική, αστική κατασκευή, καλλιεργώντας, και άλλοι τομείς, που περιλαμβάνουν διάφορες βιομηχανίες. Αντιμετωπίζοντας τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η επιχείρηση καθιερώνει τη σφαιρική στρατηγική εμπορικών σημάτων και παράγει την ασφαλέστερη, αξιόπιστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων για σας. η γραμμή ν με την επιχειρησιακή φιλοσοφία «πρωτοποριακός και τολμηρός» και «πραγματικός, αφιερωμένος και καινοτόμος», η επιχείρηση επιμένει στη λήψη της υψηλής και νέας τεχνολογίας ως κύριο παράγοντα, λήψη της ζήτησης στην αγορά ως οδηγό, στοχεύοντας συνεχώς να βελτιώσει το επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο των προϊόντων και να αναπτύξει τα νέα προϊόντα, να κληρονομήσει τις ιστορικές ευθύνες, να ερευνήσει το μέλλον, και να προσπαθήσει για και να διαιωνίσει την ανάπτυξη της εθνικής βιομηχανίας. Ποτέ στάση! Κερδίστε τον κόσμο με την τιμιότητα!

 

Τα κύρια προϊόντα μας: 1-48T εσωτερικό forklift, ηλεκτρικό forklift εναλλασσόμενου ρεύματος 0.5-12T, forklift LPG 2-7T, 1-2.5T διαβιβάζει forklift, το τρακτέρ 2-10T, τον ηλεκτρικό στοιβαχτή 0.5-2T, το ηλεκτρικό φορτηγό 1-5T, στενής διόδου forklift, το φορτηγό επιλογής, τις διάφορες ανυψωτικές πλατφόρμες, τα διάφορα είδη ζωικών φορτηγών υλικού χειρισμού χεριών, το φορτωτή ροδών 0.8-6T, τον εκσκαφέα, το πηδάλιο εκσακαφέων, την παντόφλα, το μετωπικό γερανό, το γερανό εμπορευματοκιβωτίων, το τρακτέρ αεροσκαφών, το πλυντήριο πατωμάτων, και άλλο σχετικό εξοπλισμό διοικητικών μεριμνών.

 

 

 

 

 

 

 

Το πιστοποιητικό μας

 

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας

Τίμιος & πιστός: Είναι το ύφος εργασίας και η βάση μας των οποίων μας βοηθά για να ενισχύσει τη μακροπρόθεσμη και εμπιστευμένη αποστολή σχέσης με τους πελάτες, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας.

 

Ποιότητα: Ακολουθούμε υψηλό - ποιότητα του προϊόντος και της υπηρεσίας. Σοβαρός-απασχολούμαστε και προσεκτικός για οποιουσδήποτε πρόγραμμα και στόχους και δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να είμαστε τέλειοι στην κύρια περιοχή σε αυτήν την βιομηχανία.

 

Αποδοτικότητα: Η υψηλότερη αποδοτικότητα είναι ο δρόμος της επιβίωσης. Είναι το νικηφορόρο φυλακτό μας με την ενίσχυση της επικοινωνίας και γρήγορα την απάντηση για να επιλύσει τις δυσκολίες και τα προβλήματά σας. Αρνούμαστε όλη την καθυστερώντας και κάνοντας δικαιολογία.

 

Πελάτες πρώτα: Παρέχουμε την άριστη αποζημίωση, όφελος με το υγιές και άνετο περιβάλλον γραφείων. Όσον αφορά στους πελάτες, είναι το ευτυχές προσωπικό μας που θα δοκιμάσει το καλύτερό τους για να σας φέρει τη μεγάλη εμπειρία υπηρεσιών

 

Είμαστε εμμένουμε στην επιχειρησιακή έννοια «της πίστης, ποιότητα, αποδοτικότητα», προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματικοί. Έντονα πιστεύουμε ότι υψηλός - το ποιοτικό προϊόν, η λογική τιμή και η πιστή υπηρεσία θα κάνουν εσείς ικανοποιούν.

 

 

 

FAQ

 

Γιατί μας επιλέξτε;

M&D είναι δεσμευμένο να προσφέρει όχι μόνο τα προϊόντα με υψηλό - ποιότητα και απόδοση και ανταγωνιστική τιμή, αλλά και την έγκαιρη παράδοση και τις περιεκτικές υπηρεσίες 7/24 μεταπώλησης.

Ποια είναι η σειρά προϊόντων του εργοστασίου μας;

M&D είναι μεγάλης κλίμακας κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων ειδικεύεται πρώτιστα στην παροχή των φορτωτών ροδών, forklift των φορτηγών, του αποθηκεύοντας εξοπλισμού, του εξοπλισμού λιμένων και των σχετικών συνδέσεων. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα μεταβλητά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ποια πιστοποιητικά έχετε;

Όλα τα προϊόντα συναντιούνται με το ποιοτικό σύστημα του ISO 9001 και έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό CE. Η έγκριση EPA θα είναι διαθέσιμη εάν είναι απαραίτητο.

Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής μας;

Συνήθως θα διαρκέσει 15 έως 30 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεσή σας. Περίπου τυποποιημένα προϊόντα, έχουμε πάντα στο απόθεμα και μπορούμε να παραδώσουμε αμέσως. Αλλά τα προσαρμοσμένα προϊόντα θα πάρουν περισσότερο χρόνο, ανάλογα με τις απαιτήσεις της διαταγής σας.

Μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία cOem;

M&D μπορεί να παρέχει τα προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, και ο cOem και ο ODM είναι αποδεκτοί.

Ποιους όρους πληρωμής μπορούμε να δεχτούμε;

Κανονικά η κατάθεση 30% απαιτείται εκ των προτέρων, η ισορροπία 70% θα εγκατασταθεί πριν από την αποστολή. Και 100% αμετάκλητο L/C άμεσα με τους όρους που συμφωνήσαμε μπορεί επίσης να γίνει αποδεκτό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zeng

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613671818561

WhatsApp : +008613671818561